Staj Sözlü Sınavı Öğrenci Oturum Bilgileri

• Sözlü sınav tarihlerine ulaşmak için tıklayınız.
  • Uzaktan sözlü sınavına katılmak isteyen öğrenciler 24/10/2023 Salı günü saat 17.00’e kadar bilmuh@ebyu.edu.tr adresine ad, soyad, öğrenci numarası ve mail adresleriyle birlikte göndermeleri gerekmektedir. Uzaktan sözlü sınavına sadece staj dersi kalan öğrenciler girebilir (Mezun durumda).
  • Staj sözlü sınavında proje/sunum/kod gibi materyallerin kullanımı gerekiyorsa öğrenciler, kişisel bilgisayarlarını staj sözlü sınavına getirmelidir. Sunumlar kişisel bilgisayarlar üzerinden yapılacaktır. Kişisel bilgisayarların temini öğrencinin sorumluluğundadır. Bilgisayarların temini ve kullanımından dolayı ortaya çıkabilecek herhangi bir sorundan öğrenci sorumludur.

NOT: Dersleri, sözlü sınavla çakışan öğrenciler 24/10/2022 Salı günü saat 17.00’a kadar Arş. Gör. M. Bilge Han TAŞ’a başvurmaları gerekmektedir.

NOT2: Öğrencilerin ders çakışma sorunu sebebiyle staj oturum saatleri değişebilir. Değişiklik yapılması halinde güncel sınav oturum saatleri web sayfasında duyurulacaktır.

NOT3: Her öğrenci sınav saatinden 30 dakika önce sınav salonu önünde hazır halde bulunması gerekmektedir. Bu konudaki sorumluluk öğrenciye aittir.