Staj Defterini Teslim Edecek Öğrencilerin Dikkatine

Fiili ve uzaktan eğitimle stajı yapan ve staj defteri teslim edecek olan öğrenciler,

• Staj defterlerini spirallenmiş şekilde teslim etmelidir.
  • Uzaktan eğitimle staj yapan öğrenciler Staj defteri ile birlikte “Staj Tamamlama ve Defter Teslim Formu”‘nu teslim etmelidir.
  • Fiilen staj yapan öğrenciler Staj defteri ile birlikte “Staj Tamamlama ve Defter Teslim Formu”, “Stajyer Öğrenci Devam Takip Formu” ve “Stajyer Öğrenci Değerlendirme Formu”‘nu teslim etmelidir.

NOT:  Yukarıda belirtilen şekilde gönderilmemiş staj defterleri geçersiz sayılacaktır. Dolayısıyla staj defterleri yukarıda belirtildiği gibi hazırlanıp tekrar gönderilmelidir. Bu sebeple uzaktan eğitimle staj yapan öğrencilerin defter teslim son tarihi 31/08/2021 tarihine kadar uzatılmıştır.