Öğrencilerimizden Engelli Vatandaşlarımıza Yönelik Proje

Doc. Dr. Naim Suleyman TINĞ danışmanlığında yürütülen bölümümüz son sınıf öğrencilerinin yapmış olduğu “Engelliler için akıllı ve elektrikli tekerlekli sandalye ile şarj istasyonu tasarımı ve uygulaması” adlı projenin sunumu Sayın Rektörümüz Prof.Dr. Akın LEVENT’in katılımlarıyla başarılı bir şekilde gerçekleştirilmiştir..Erzincan ilimizde daha önce örneği mevcut olmayan bu proje ile engelli vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırabilmek adına ortaya konan şarj istasyonu ürünü üniversitemiz yerleşkesinde vatandaşlarımıza hizmet verecektir. Desteklerinden dolayı Sayın Rektörümüze, projenin hayata geçirilmesi adına tüm özverili çalışmalarından dolayı proje yöneticisi Doç. Dr. Naim Süleyman TINĞ hocamıza ve emeklerinden dolayı kıymetli öğrencilerimize teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.