Erzincan Google Developer Student Kulübü Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ)’ a Teknik Gezi Düzenledi.

Akademik danışmanlığını Bilgisayar Mühendisliği bölümümüz öğretim elemanı Arş. Gör. Hatice ARSLANTAŞ ‘ın yürüttüğü Erzincan Google Developer Student Kulübü, 20 Mart 2024 tarihinde Ankara’da gerçekleştirdiği ziyaretlerle önemli anılara imza attı. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü anmak için Anıtkabir’i ziyaret eden kulüp üyeleri daha sonra Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) bünyesindeki Kahramankazan/Ankara kampüsünü ziyaret etti. Bu ziyaret sırasında, İnsansız Hava Aracı (İHA), Silahlı İnsansız Hava Aracı (SİHA), Atak Helikopteri gibi stratejik ürünlerin üretildiği tesislerde mühendislerle bir araya gelerek bilgi alışverişi yapıldı. Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) Teknik Gezisine Rektörlüğümüzün desteği ile 43 öğrenci ile katılım sağlanmıştır.