Erzincan Google Developer Student Kulübü Bilişim Sohbetleri Etkinliğinde Buluştu.

Erzincan Google Developer Student Kulübü, 20 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirdiği “Bilişim Sohbetleri” adlı etkinlikle öğrencilere yazılım ve bilişim dünyasının kapılarını araladı. Etkinlik, Findante Yazılım ve Finans ile Experilabs şirketlerinden gelen konuşmacıların katılımıyla renklendi.
Üç oturumdan oluşan etkinlikte, yapay zeka, yazılım-bilişim sektörü ve yeni trend teknolojilere dair kapsamlı konular ele alındı. Mühendislik-Mimarlık ve diğer fakültelerden birçok öğrencinin ilgi gösterdiği etkinlikte, davetli konuşmacılar, bilgi ve tecrübelerini paylaşarak öğrencilere sektördeki güncel gelişmeler hakkında önemli bilgiler sundu.
Etkinlik, yaklaşık üç saat süresince devam etti ve 150’ ye yakın katılımcıyı ağırladı. Öğrenciler, konuşmacılarla etkileşime geçme fırsatı buldukları bu özel gün boyunca, bilişim dünyasının heyecan verici yönleriyle tanışma şansı elde ettiler.