Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Ve Deprem Araştırma Enstitüsü Öğretim Üyeleri Tarafından Deprem Konferansı Gerçekleştirildi

Boğaziçi Üniversitesi, Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Öğretim elemanlarından Prof. Dr. S. Ümit Dikmen, Prof. Dr. Erdal Şafak ve Prof. Dr. Ali Pınar dan oluşan teknik heyet bölümümüzde “Erzincan’ın Depremselliği” konulu konferansı düzenlediler. Fakültemiz öğrencilerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen konferansta Dekanımız Prof. Dr. Adnan ÖZEL tarafından çini işleme plaket takdim edildi. Konferansın ardından teknik heyet Bölüm başkanımız Doç.Dr. Hakan YALÇINER’in eşliğinde 13 Mart Yapı Mekaniği Laboratuvarımızı ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar. (KASIM/2016)