BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ STAJ DEFTERLERİNİN TESLİM TARİHİ HK. – GÜNCELLEME

1. Staj defterleri en geç 14.10.2022 Cuma günü saat 17.00’a kadar bölümümüze teslim edilmesi gerekmektedir.

2. Staj değerlendirme sınavları ise 28.10.2022 tarihinde yapılacaktır. Staj defterlerinin teslimi Arş. Gör. M. Bilge Han TAŞ’a yapılacaktır.

3. Stajını tamamlamış ve gerekli evraklarını teslim eden öğrencilerin kabul edilebilecek mazeret sunmaları durumunda  (mezun durumunda veya yurt dışında olanlar) ‘Staj Değerlendirme Mülakatına’  uzaktan katılım  sağlayabileceklerdir. Bu öğrencilerin mazeretlerini bilgehantas@erzincan.edu.tr mail adresine 14.10.2022 tarihine  kadar göndermeleri gerekmektedir. Mazereti kabul edilen öğrencilerin listesi 21.10.2022 tarihinde bölüm web sayfasında duyurulacaktır.

Staj defteri teslim eden öğrencilerin dikkat etmesi gereken hususlar;

• Staj defterleri spirallenmiş bir şekilde teslim edilmelidir.
  • Staj defterleri “Staj Tamamlama ve Defter Teslim Formu” ile birlikte verilmelidir.
  • Stajyer Öğrenci Devam Takip Formu“, “Stajyer Öğrenci Değerlendirme Formu” Kapalı bir zarfta ve zarfın ağzı kaşeli/mühürlü/imzalı olacak şekilde teslim edilmelidir. Kapalı zarf kesinlikle açık veya sonradan açılmış bir şekilde teslim edilemez.