Bilgisayar Mühendisliği Bölümümüz, Hacettepe Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü ile Eşleştirildi

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 2020-2021 yılı Yükseköğretim Yıl Açılış Töreni’nde ilk kez kamuoyu ile paylaştığı ve Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından hayata geçirilen “YÖK-Anadolu Projesi” kapsamında Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi (EBYÜ), Hacettepe Üniversitesi ve Erciyes Üniversitesi ile eşleştirildi. Üniversitemiz Tıp, Eczacılık, Diş Hekimliği ve Bilgisayar Mühendisliği Bölümleri Hacettepe Üniversitesindeki ilgili bölümler ile, Uçak Bakımı ve Donanımı Bölümü ise Erciyes Üniversitesindeki ilgili bölüm ile eşleştirildi.

Bu kapsamda Fakültemiz Bilgisayar Mühendisliği Bölümü ile Hacettepe Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü eşleşmiş olup iki bölüm arasında karşılıklı ders alma ve ortak projeler yürütme gibi faaliyetlerin yapılması planlanmaktadır.