Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından yükseköğretim kurumlarındaki kalite kültürünün yaygınlaştırılması ve eğitim-öğretim, araştırma-geliştirme, toplumsal katkı ile idari hizmetlerin niteliğinin artırılması amacıyla uygulanan Kurumsal Akreditasyon Programı (KAP) kapsamında YÖKAK Değerlendirme Takımı, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinde saha ziyareti gerçekleştirdi. KAP kapsamında 4-7 Aralık 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilen saha ziyaretinde, Prof. Dr. Hakan Atılgan Başkanlığındaki Değerlendirme Takımında, Prof.… Okumaya devam et YÖKAK Değerlendirme Takımı KAP Saha Ziyaretleri Kapsamında Fakültemizi Ziyaret Etti.