Öğrencimizin TUBİTAK Başarısı

Fakültemiz Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümü öğrencilerinden Muhammed Fatih ADIGÜZEL’in Dr. Öğr. Üyesi Agah Oktay ERTAY danışmanlığında yürüttüğü “Güvenlik Amaçlı Uygulamalar için İşaret Bozucu Tasarımı” başlıklı projesi Tübitak 2209-A-2021/2 Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında destek almaya hak kazanmıştır. Öğrencimizi ve öğretim üyemizi tebrik eder, başarılar dileriz.

2021-2022 BAHAR YARIYILI GÜNCEL FİNAL SINAV PROGRAMI

2021-2022 Bahar Yarıyılı Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Güncel Final Sınav Programına Ulaşmak için Tıklayınız.

Öğrencimizin TUBİTAK Başarısı

Bölümümüz öğrencilerinden Muhammed Fatih ADIGÜZEL’in Dr. Öğr. Üyesi Agah Oktay ERTAY danışmanlığında yürüttüğü “Güvenlik Amaçlı Uygulamalar için İşaret Bozucu Tasarımı” başlıklı projesi Tübitak 2209-A-2021/2 Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında destek almaya hak kazanmıştır. Öğrencimizi ve öğretim üyemizi tebrik eder, başarılar dileriz.