2022-2023 ARA DÖNEM STAJ DEFTERLERİNİN TESLİM TARİHİ HK.

1. Staj defterleri en geç 15.03.2023 Çarşamba günü saat 17.00’a kadar bölümümüze teslim edilmesi gerekmektedir.

2. Staj değerlendirme sınavları ise 17.03.2023 tarihinde saat 11.00′de zoom üzerinden yapılacaktır.

3. Staj defterlerinin teslimi Arş. Gör. M. Bilge Han TAŞ’a yapılacaktır.

4. Staj evraklarının teslim sürecinde (Kargo/Elden) ortaya çıkabilecek gecikmelerden kurumumuz sorumlu değildir.

5. Teslim edilmesi gereken staj evrakları;

a. Staj defteri (spirallenmiş bir şekilde)

b. Staj Tamamlama ve Defter Teslim Formu

c. “Stajyer Öğrenci Devam Takip Formu“, “Stajyer Öğrenci Değerlendirme Formu(Kapalı bir zarfta ve zarfın ağzı                           kaşeli/mühürlü/imzalı olacak şekilde teslim edilmelidir. Kapalı zarf kesinlikle açık veya sonradan açılmış bir şekilde                  teslim edilemez.)

NOT:  Bu evraklardan herhangi biri eksik olması durumunda staj değerlendirmeye alınmayacaktır.