İnşaat Mühendisliği bölümü tarafından “Değişme” adlı konferans düzenlendi.

Üniversitemiz Yanlızbağ Yerleşkesi Erdoğan Büyükkasap Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleşen ve konuşmacı olarak emekli Prof. Dr. Tuğrul Tankut’un katıldığı konferansa Üniversitemiz genel sekreteri Dr. Öğr. Üyesi H. Ferit Bayata, Mühendislik Fakültesi öğretim elamanları ve çok sayıda öğrenci katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından program Üniversitemiz Genel sekreteri Dr. Öğr. Üyesi H.Ferit Bayata’nın açılış… Okumaya devam et İnşaat Mühendisliği bölümü tarafından “Değişme” adlı konferans düzenlendi.

Konferansa konuşmacı olarak davet edilen İstanbul Teknik Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. M. Nuri AKINCI Elektrik Elektronik Mühendisliğinde ve günlük hayatta mikrodalga ve manyetik alanın öneminden bahsederek ülkemizde bu konudaki çalışmaların geldiği boyut hakkında öğrencilerimizi bilgilendirdi. Davetli konuşmacı Doç. Dr. M. Nuri AKINCI özellikle sağlık alanında bilinen tomografi yöntemlerine ek olarak Nitel Mikrodalga Görüntüleme ile… Okumaya devam et Elektrik Elektronik Mühendisliği bölümü tarafından “Elektromanyetik Alanlar ve Mikrodalga Görüntüleme” adlı konferans düzenlendi.

Seminer: Elektromanyetik Alanlar ve Mikrodalga Görüntüleme

İstanbul Teknik Üniversitesi öğretim üyesi Doç. Dr. M. Nuri AKINCI Elektrik Elektronik Mühendisliğinde ve günlük hayatta mikrodalga ve manyetik alanların öneminden bahsetmiştir.