Fakültemiz İnşaat Mühendisliği ve ERA Çevre Teknolojileri A.Ş ile İşbirliği Protokolü

Fakültemiz İnşaat Mühendisliği Bölümü ve Erzincan Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren ERA Çevre Teknolojileri A.Ş arasında (KÜSİ) Kamu Üniversite Sanayi işbirliği kapsamında ‘Çelik Lif İçeren Lastik Atıklı Betonarme Çerçevelerin Sismik Performans Seviyelerinin Araştırılması’ projesi protokolü imzalandı.

ERA Çevre Teknolojileri Tesislerinde gerçekleşen protokole Rektörümüz Prof. Dr. Akın Levent, ERA Firma Yetkilisi Ergin Özkök, Üniversitemiz Üst yönetimi, Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Anabilim  Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hakan Yalçıner, KÜSİ Erzincan İl Temsilcisi Dr. Öğr. Üyesi Muharrem Güneş ve Mühendislik Fakültesi proje öğrencileri katıldı. Protokolde konuşma yapan Rektörümüz Prof. Dr. Akın Levent “Organize sanayi bölgesinde yer alan ERA Çevre Teknolojileri A.Ş ve Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi işbirliği ile araç lastiklerin içinde bulunan çelik tellerinin yapı malzemelerinin içinde kullanımı ve yapı malzemelerinin dayanıklılığının araştırılmasına yönelik çalışmalar yapılacaktır. Araştırmanın başarılı geçmesini temenni ediyorum” dedi.

Protokol sonrası ise İnşaat Mühendisliği Yüksek Lisans öğrencisi Umytjan Yangibayev tarafından “Çelik Lif İçeren Lastik Atıklı Betonarme Çerçevelerin Sismik Performans Seviyelerinin Araştırılması” projesinin sunumu gerçekleştirildi.